Böcker om poker

Har man ett specialintresse så vill man lära sig så mycket som det bara går om just detta. Har man poker som intresse så är det rätt naturligt att man letar man efter böcker om poker.

Det finns ett antal böcker som kan vara värda att läsas, tyvärr finns inte alla översatta till Svenska men några har blivit översatta och Dan Harringtons No Limit Hold’Em – Slutspel är en av dessa. Detta är en uppföljare till tidigare No Limit Hold*ems böcker och denna visar på hur du spelar i slutet på en turnering. I den förra boken togs det upp hur man spelar i början av en stor pokerturnering. Boken i sig har fått hyfsad kritik från pokerspelare runt om i världen och du får en bra överblick i hur du ska tänka strategiskt som pokerspelare.

Du kan säkert få användning för boken när du spelar poker via online casinon då det gäller att tänka strategiskt även där. Genom att teoretiskt lära sig något med att läsa en bok och sedan genast får sätta sig och praktisera det man läst om gör det hela en smula mer intressant. Man kan alltid lära sig något från litteraturen och kombinerat med att man teoretiskt lär sig om poker och strategier för att sedan få praktisera strategierna i någon form av pokerspel är riktigt spännande. Nu går det inte att jämföra känslan av att sitta vid sin dator och spela och att spela live vid en stor pokerturnering men dock så är korten desamma och det gäller att vinna över sina motståndare.